Zonnepanelen Eindhoven

Voor een ervaren bedrijf in zonnepanelen uit Eindhoven, ben je bij 365zon aan het juiste adres voor specialisatie in het verduurzamen van woningen en gebouwen. In de Brabantse stad Eindhoven wordt door steeds meer inwoners zelf stroom opgewekt door middel van zonne-energie. Inmiddels is ons hoofdkantoor gevestigd in Best. Je kunt online alvast onze gratis dakscan uit laten voeren, waarbij je erachter zult komen hoeveel rendement jouw toekomstige zonnepanelen jou gaan opleveren. Uiteraard voorzien we jou ook graag persoonlijk van advies en kun je altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen jou van A tot Z bij de keuze om zonnepanelen te laten installeren. Je kunt online alvast onze gratis dakscan uit laten voeren, waarbij je erachter zult komen hoeveel rendement jouw toekomstige zonnepanelen jou gaan opleveren. Uiteraard voorzien we jou ook graag persoonlijk van advies en kun je altijd contact met ons opnemen. Voor een ervaren bedrijf in zonnepanelen kies je in de buurt van Eindhoven voor 365zon!

Contact

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!

Installateur zonnepanelen Eindhoven

Ben jij op zoek naar een ervaren erkende installateur van zonnepanelen in Eindhoven en omstreken? Dan ben je bij 365zon aan het juiste adres! Van advies tot aan de installatie en alles daarna, wij staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je altijd één contactpersoon hebt, zodat de communicatie prettig en vertrouwd verloopt. Is de grote dag van het installeren aangebroken? Dan zal de installateur van tevoren het dak en huis controleren en het installatieproces tot in het kleinste detail samen met jou overleggen. Met een installateur van 365zon worden jouw zonnepanelen in de buurt van Eindhoven in een rap tempo en op een nette manier geplaatst.

Energiekosten omlaag wooncomfort omhoog

Het klinkt bijna als een utopie: je energiekosten omlaag en je wooncomfort omhoog. Maar toch kan het met de installatie van zonnepanelen door 365zon! Met onze zonnepanelen bespaar je toch gauw een paar honderd euro’s op jaarbasis. Bovendien verhoog je de verkoopwaarde van je woning en dragen zonnepanelen bij aan een beter energielabel. Het is geen sprookje, met de zonnepanelen van 365zon gaan jouw energiekosten omlaag en schiet je wooncomfort omhoog.

Subsidie zonnepanelen Eindhoven

Wij zijn de eerste om toe te geven dat het jammer is, dat de landelijke subsidie voor de aanschaf van zonnepanelen niet meer verstrekt wordt. Maar wie weet heb je geluk, want sommige gemeenten geven hier nog wel subsidie voor. En daarnaast zijn er meer regelingen die het buitengewoon aantrekkelijk maken om zonnepanelen te laten installeren. Voordat je de beslissing maakt of je wel of geen zonnepanelen neemt. Adviseren we jou om onderzoek te doen of je in aanmerking komt voor eventuele subsidies en andere regelingen. Weet jij al of je subsidie krijgt voor zonnepanelen in Eindhoven?

Energie terugleveren aan je energieleverancier

Wat het hebben van zonnepanelen helemaal interessant kan maken, is energie terugleveren aan je energieleverancier. Ja, alle energie die jij hebt opgewekt via je zonnepanelen en wat je uiteindelijk niet nodig blijkt te hebben, lever jij aan het energienet terug tegen hetzelfde tarief! De teruggeleverde energie wordt automatisch verrekend op je energierekening. We moeten je alleen wel voorzichtig voorbereiden, want dit blijft in de toekomst niet zo. Om precies te zijn wordt deze regeling vanaf 2023 langzaam afgebouwd, maar tot 2030 kun je hier gewoon nog van profiteren.

Zonnepanelen kopen Eindhoven

Wanneer je zonnepanelen wilt kopen in de buurt van Eindhoven, dan ben je bij 365zon aan het juiste adres! Wij zijn de zonnepanelen specialist in Eindhoven en omstreken, wij adviseren jou dan ook graag bij het kiezen van de juiste panelen voor op jouw dak. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of advies. De installatie is in elk geval zo geregeld. Wanneer je zonnepanelen gaat kopen bij 365zon in de buurt van Eindhoven, dan zijn deze vrijwel binnen één dag geïnstalleerd.

Offerte zonnepanelen Eindhoven

Heb je nog twijfels om een offerte voor zonnepanelen in Eindhoven te laten maken? Ben je nog niet overtuigd door alle voordelen die de installatie van zonnepanelen met zich meebrengt? Kijk dan eens wat onze klanten vertellen! Je kunt uiteraard ook meteen contact opnemen met een van onze specialisten. Dat kan via ons contactformulier, maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar, via whatsapp of per mail. Een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van zonnepanelen heb je snel binnen bij 365zon in de buurt van Eindhoven!

 • Hoe werken zonnepanelen?

  Een van de meest gestelde vragen bij 365zon is: hoe werken zonnepanelen? Het is namelijk best een ingewikkeld proces om daglicht om te zetten in energie waarmee je bijvoorbeeld je smartphone kunt opladen. In de basis is het zo dat zonnepanelen cellen bevatten die reageren op licht. Die beweging (energie) kun je omzetten in stroom en door een omvormer te gebruiken wordt die stroom geschikt voor het net. Wil je meer weten?

  Hoe werken zonnepanelen precies?
 • Kosten zonnepanelen

  Ben je benieuwd naar de kosten van zonnepanelen? Wij denken graag met je mee om te zien welke opties er binnen jouw budget passen. Heb je genoeg ruimte op het dak van je kantoor of woning, maar weet je niet zo goed hoeveel panelen je kunt aanschaffen? Wij denken graag met je mee om te kijken naar hoe je zoveel mogelijk rendement kunt behalen met het aantal panelen dat je wilt aanschaffen. Daarbij zorgen we ervoor dat je de kosten van de zonnepanelen zo snel mogelijk hebt terugverdiend!

 • Zonnepanelen installatie

  Met 365zon heb je garantie op de beste zonnepanelen, installatie en service! Dat komt doordat wij zonnepanelen van voortreffelijke kwaliteit hebben met een hoge opbrengst en lange levensduur. Deze worden door onze gecertificeerde installateurs snel en efficiënt op je dak gemonteerd, op zowel een schuin dak als op een plat dak! Zij zorgen ervoor dat de panelen zo goed mogelijk op de zon gericht staan voor het meeste rendement. En met onze uitstekende service, weet je zeker dat je altijd op ons kunt rekenen, ook na de zonnepanelen installatie!

  Alles over de installatie

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!

Sinds we onze zonnepanelen hebben zijn onze maandlasten gedaald en is de waarde van ons huis gestegen!

Merel en Maarten uit Utrecht
Ontdek jouw rendement

Klanten vertellen

10 / 10

Snel geplaatst

Vriendelijke mensen die het komen installeren.

Vanity Van Hemert, Eindhoven
10 / 10

Altijd plezierig: het gevoel hebben een goede beslissing te hebben genomen.

Communicatie voorafgaand aan installatie goed verzorgd. Plaatsing gebeurde efficiënt, netjes en vriendelijk. De app werkt goed. Kortom: tevreden klant.

At Rens, OMMEN
10 / 10

Super

Super

Elvira, Valkenswaard
7 / 10

goed

Het is op zich goed gedaan alleen liggen de panelen een dakpan te laag.

Petra, VALKENSWAARD
10 / 10

Goede service van begin tot eind

Zeer vriendelijke, betrouwbare en deskundige begeleiding gedurende het gehele traject. Installatie verliep vlekkeloos.

Tammo, Houten
10 / 10

365Zon, professionals die hun afspraken nagekomen.

Duidelijke offerte, zonnepanelen snel en vakkundig geplaatst.

Fokke, Eindhoven